Popis produktu
Sonnentor Hořčice, semínka k nakličování, BIO, 120 g
Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. V jihoindické kuchyni se praží, čímž dostane jejich ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí karipast a kořenících směsí.
Příprava
Doba namáčení: 15 minut
Doba klíčení: 5-6 dní
Substrát udržujte stále vlhký
Ideální teplota: 18-20 °C
Doporučené vybavení: nakličovací miska
Složení
Hořčice žlutá BIO (Sinapis alba)
Alergeny: hořčice
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
Velikost balení
120 g